Όντας μέλος του catcball στην Ελλάδα!

Όντας μέλος του catcball στην Ελλάδα!

Paloma Ortega από Ισπανία (εθελόντρια Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης)

Ζω στην Ελλάδα εδώ και 8 μήνες και από την αρχή άρχισα να παίζω catchball. Την πρώτη εβδομάδα η Ela μου είπε ότι ασχολείται με αυτό το άθλημα και ότι ήταν πολύ ωραίο. Με ρώτησε αν ήθελα να πάω σε κάποιες προπονήσεις για να δει αν μου αρέσει, φυσικά είπα ναι, πάντα μου άρεσε να κάνω αθλήματα. Και να μαι εκεί την πρώτη εβδομάδα χωρίς να ξέρω πολύ καλά τι είναι το catchball. Για όσους δεν γνωρίζουν, το catchball είναι ένα ομαδικό άθλημα, γυναικείο, που παίζεται στο γήπεδο του βόλεϊ με παρόμοιους κανόνες, αλλά σε αυτή την περίπτωση πιάνεις την μπάλα.

Η ΙΡΙΔΑ, η ομάδα μου στο Σουφλί, αποτελείται από έναν υπέροχο προπονητή και μια υπέροχη ομάδα γυναικών. Τους θαυμάζω όλους, τα κορίτσια για τη ανάπτυξη αυτού του όμορφου έργου και για την επιδίωξη των στόχων  τους με επιμονή. Θαυμάζω επίσης τον προπονητή μας για την υποστήριξη και τη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα για να φτάσουμε στους στόχους μας. Συμμετείχαμε σε αγώνα στη Ρουμανία και τον Φεβρουάριο στο Λας Βέγκας! Ελπίζω η ομάδα να είναι πολύ τυχερή  στους αγώνες και να το απολαύσουμε πολύ.

Η IRIDA με καλωσόρισε σαν μέλος της ομάδας από την αρχή. Παρόλο που δεν μιλάω λέξη ελληνικά, πάντα με φροντίζουν και μου χαμογελούν, και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Το κομμάτι των ελληνικών , το δουλεύω, ελπίζω ότι θα μπορέσω να μιλήσω με όλους αυτούς σύντομα.

Όταν φύγω θα μου λείψει πολύ η ομάδα. Το «πίνουμε λίγο νεράκι» ή το «Bravo Paloma» είναι λέξεις που θα κρατήσω στο μυαλό μου. Αν η ομάδα το διαβάζει αυτό: Σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε τόσο καλά στην ομάδα σας, ελπίζω ότι αν έρθετε ποτέ στην Ισπανία θα μπορέσετε να νιώσετε την αγάπη του κόσμου με τον ίδιο τρόπο, γιατί το αξίζετε.

© A.Bonetti
© A.Bonetti